Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тоци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    Мисля че е точно това, защото сега направих тест само на контакт, без да работи двигателя, като пусна ляв или десен мигач ми попримигва и таблото, но като пусна аварийните няма мигане... или плюс-а към таблото или някоя маса е проблема вероятно...
    В най-първия пост пише ,че при пускане на мигач премигва и лампата "+-"!!!!
    Тая лампа се захранва от + след контакт и съответно + или - от алтернатора (зависи дали се върти или не и тн)
    Щом тая лампа премигва или алтернатора "спира" като се пуска мигача (няма как да става) или плюса след "контакт" към таблото с уредите кляка... Замерете първо какво става след контактния ключ примерно...

Както писаха и по-нагоре "аварииките" ги оставете!!!Те са на абсолютно друга верига (по +)
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

аз също направих експеримент снощи и установих че кръгът се стеснява около бушони и релета(нямаше как на тъмно да ровя).след като се прояви проблема бръкнах под таблото и назидах леко бушоните , мигновенно изчезна проблема... ...до следващата неравност на пътя.Като установя точно кой кабел(бушон , реле)се е**ва ще споделя!
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Значи не е релето, а бушона.
        Сещаш се, че това включва всичко около него.
        Тоест гнездото и връзките вътре в таблото на бушоните!
        Но както и колегата каза, започни от ключа.
        Защото от там тръгва!
        Last edited by mordohy; d.m.y г., 10:02. Основание: Пишещият е на компот от сливи!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
        X